About

Hallo! Leuk dat je wat meer over One in a Melon te weten wilt komen!

Mijn naam is Tini Groen en ik ben de eigenaresse van dit blog. Ik ben vijfentwintig jaar oud en ik woon samen met mijn lieve Ragdoll kat, Nuka, in de Friese hoofdstad, Leeuwarden. Ook wel bekend als Liwadden 😉

Ik studeer Communication & Multimedia Design aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en zit momenteel in het vierde jaar. Voordat ik aan deze HBO studie begon, heb ik een MBO studie Art & Design gevolgd en ben ik afgestudeerd als media-vormgever.

Naast studeren heb ik ook een supertof bijbaantje in een skateshop en mijn vrije tijd besteed ik graag aan fotograferen, het kijken van heel veel series en klussen! Klussen? Ja! Ik vind het heel tof om zelf meubeltjes of andere leuke spulletjes te maken.

Op mijn blog kun je voornamelijk van alles over mijn leven lezen, maar in de toekomst wil ik ook meer aandacht gaan besteden aan fotografie, interieur en andere leuke onderwerpen!

Het kan zijn dat mijn naam je bekend in de oren klinkt en dat kan kloppen, want voorheen blogde ik op The Second Life, waar ik schreef over mijn leven als Erasmus student in Lissabon. Alles waar ik destijds over geschreven heb, kun je nog steeds teruglezen, dus mocht je een Erasmus studie in het buitenland willen gaan doen, kan ik je zeker aanraden daar nog eens een kijkje te nemen.

Toen ik ging studeren in Lissabon, had ik niet verwacht dat ik het bloggen zo leuk zou vinden en na mijn avontuur ook verder zou gaan bloggen. Ik vond alleen de naam van mijn blog niet meer zo passend en daarom heb ik One in a Melon opgericht! One in a Melon is een woordgrap en staat voor officieel voor one in a million. En eigenlijk omschrijft het vooral mijn humor én mijn liefde voor (water)meloenen! 😉

Iedere zondag om 10:00 uur plaats ik een nieuw artikel en naast deze artikelen heb ik ook nog een vaste serie, genaamd Answer a Day, waarvoor ik iedere dag een antwoord geef op een vraag. Meer over deze serie kun je hier lezen.

Ik vind het heerlijk om leuke artikelen te schrijven en hier mooie foto’s bij te maken, maar ik vind het ook super leuk om veel interactie te hebben met mijn bezoekers. Wees dus niet bang om een comment achter te laten, want dit vind ik superleuk! 🙂

Veel leesplezier!

♥ – Tini

 About Tini Groen One in a Melon persoonlijke blog