dekbedovertrek

Dekbedovertrek met winters tintje van Dekbed-Discounter | REVIEW

Als er iets is wat je slaapkamer net dat kleine beetje extra kan geven, dan is het wel een mooi dekbedovertrek. Zelf heb ik zo’n vier stuks, maar toch zijn er maar twee die ik eigenlijk altijd gebruik. Niet alleen, omdat ze zo lekker zacht zijn, maar vooral omdat ze er zo ontzettend mooi uit zien.

Dekbed-Discounter

Toen Dekbed-Discounter mij benaderde voor een samenwerking en ik een mooi artikel uit hun webshop mocht uitzoeken, hoefde ik geen twee keer na te denken! Want ik heb in het verleden al eens een dekbedovertrek bij hen besteld, die nu dus bij één van mijn twee favorieten hoort.

Ik ging even lekker rondneuzen op de website en vond het maar moeilijk kiezen. Het aanbod van Dekbed-Discounter is enorm groot en ook zeer divers. De webshop heeft gelukkig een fijne functie waarin je kunt aankruisen wat je precies zoekt. Zo kun je aangeven welke maat je zoekt, welk materiaal, de kleur en je kunt ook een thema aangeven bij het dessin. Ik koos voor een dessin met dieren, want, ja, ik zou Tini niet zijn, als ik niet weer zou kiezen voor een dekbedovertrek met een wolf erop 😉

Ze hadden echter meerdere overtrekken met wolven er op afgebeeld, dus uiteindelijk moest ik daar nog een keuze uit maken. Ik koos uiteindelijk voor een overtrek waar heel subtiel een wolf in zat verwerkt en wat verder een leuk winters tintje had.

Ik had het dekbedovertrek voor 23:45u besteld, dus in principe werd het pakketje de volgende dag al geleverd, maar ik was natuurlijk weer niet thuis. Dus uiteindelijk heb ik mijn pakketje twee dagen laten opgehaald bij het postkantoor.

Instructies

Toen ik het pakketje openmaakte zat er nog een instructieformulier bij, waarop staat vermeld dat je de overtrek voor het openen moet controleren of het de juiste print en maat is. Dit was bij mij gelukkig het geval, dus ik kon het meteen openmaken.

Officieel moet je het dekbedovertrek eerst wassen voordat je het mag gebruiken, maar tja, ik ben een ongeduldig persoon en wilde mega graag zien hoe het eruit zat, dus ik heb dat overgeslagen. En heel eerlijk, zijn er echt mensen die dat wel doen? Nee toch? Please? Haha :p

De print

Goed, ik maakte mijn bed op en was een beetje verbaasd. Ik had op de webshop namelijk niet gezien dat er zó ontzettend veel verschillende dieren in de print zaten verwerkt. Ik had namelijk alleen deze wolf verwacht:

wolf

Maar er zaten dus veel meer dieren in verwerkt, zoals rendieren, herten, en zelfs vogels. Echt ontzettend tof! Ik had het niet verwacht, dus ik was daar heel positief door verrast.

Ook had ik niet gezien, dat er een soort zonsopgang in de print zichtbaar is. Ook dit vind ik ontzettend leuk, dat het er in verwerkt zit. Het dekbedovertrek heeft een winters thema, dus het geheel oogt heel fris, maar die zonsopgang geeft het net even een klein beetje warmte, echt heel mooi.

roodborstje

De kwaliteit van de print is goed, maar het is niet een haarscherpe print. Nu heb ik ook niet het idee dat de print haarscherp hoort te zijn, maar juist meer een beetje als een schildering, dus het ziet er gewoon goed uit. Hieronder een close-up van een konijntje, zodat je goed kunt zien wat voor stijl de print heeft.

konijn

Eindoordeel

Inmiddels heb ik al een aantal nachten geslapen onder dit overtrek en het is heerlijk zacht! De stof voelt fijn aan en ik heb er lekker onder geslapen. Naast dat de stof zacht aanvoelt, vind ik het overtrek er ook gewoon heel erg mooi uit zien. Het geeft een fris, winters tintje aan mijn slaapkamer en dat is precies wat ik wilde 🙂

dekbedovertrek

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe dekbedovertrek en ik zou zeker weer eens bestellen bij Dekbed-Discounter. Ik heb al één favoriet dat bij hen vandaan komt, en wie weet wordt dit dekbed ook wel een favoriet, want ik vind ‘m heel erg tof!

Heb jij ook een favoriet dekbed? En zo ja, wat voor print of kleur heeft deze? Ik ben zeer benieuwd 🙂

♥ – Tini


P.S. Mocht je hetzelfde dekbedovertrek als mij willen bestellen, klik dan hier.