lay-out

Nieuwe lay-out!

Het heeft flink veel moeite gekost, maar ik heb eindelijk een thema gevonden waar ik tevreden over ben! 

Gister was er nog een klein dingetje mis met de thumbnails, maar nu is het zo goed als helemaal opgelost! Alles ziet er strak en bovendien super scherp uit 🙂

De reden dat ik een nieuw thema wilde is, omdat de vorige niet goed werkte op telefoons en tablets. Daarnaast wilde ik een thema waarbij mijn foto’s mooi tot hun recht kwamen in een grid. En dit thema voldoet aan al deze eisen.

Daarnaast vind ik mijn blog posts een stuk prettiger leesbaar zijn. Het geheel oogt clean en strak en de opmaak straalt vooral rust uit. Echt perfect! Ik hoop dat jullie mijn nieuwe look net zo tof vinden als ik zelf 🙂

En tot zo ver mijn korte mededeling van vandaag! Kleine spoiler; zondag heb ik een nieuwe wishlist update voor jullie! Een update waar ik zelf heel enthousiast van word als ik denk aan wat ik allemaal al heb mogen afstrepen deze keer!

Stay tuned!

♥ – Tini