Tini, Disney

Ik speel in een Disney film!

Ik heb het heel lang geheim moeten houden, maar vandaag mag ik het dan eindelijk met jullie delen! Ik ga namelijk in een Disney film spelen!

Oké, oké..! Dat is niet helemaal waar, maar ik keek wel even heel raar op toen ik ineens een Disney film met mijn naam, Tini, voorbij zag komen. Mijn naam is namelijk alles behalve standaard. Ten eerste is het een heel ouderwetse naam, weinig jongeren heten tegenwoordig nog Tini en wanneer ze wel zo heten wordt het geschreven met ie of y  op het eind, dus Tinie of Tiny. Ik heb mijn naam ook nog nooit kunnen vinden op een mok, een sleutelhanger of andere cliché producten waar namen op gedrukt worden. Vandaar dat ik dus ook even heel raar op keek dat ik ineens mijn naam op een filmposter van Disney zag staan.

tini

Het is geen geheim dat ik enorm fan ben van Disney films. Ik kijk nog regelmatig naar The Lion King, 101 Dalmatiërs en De Kleine Zeemeermin. En ik spaar zelfs de oude videobanden nog. Maar heel eerlijk gezegd was mijn eerste gedachte bij deze nieuwe film best wel negatief. Ik zag namelijk de filmposter en ik dacht: “Fijn, komt er eindelijk een film met mijn naam, is het niet eens een leuke tekenfilm/animatie..”

De film is, voor zover ik kan opmaken uit de beschrijving, een soort vervolg op een serie van Disney. Ik heb een aantal filmpjes bekeken en het ziet er behoorlijk kinderachtig uit. Ook heb ik de trailer van de film bekeken en het ziet eruit als een romantische film, dus ik ben benieuwd wat ze er van hebben gemaakt. Het lijkt iets minder kinderlijk dan de serie te zijn, maar je weet het maar nooit 😉

Aan de ene kant wil ik de film wel graag zien, want hallo, hoe vaak kan je zeggen dat je naam in een Disney film speelt?! Maar aan de andere kant denk ik dat de film echt veel te kinderachtig is voor mij en wil ik hem dus niet gaan zien. Ik ben er nog niet helemaal over uit.

Ik vind het in ieder geval wel heel bijzonder dat ze de naam Tini gebruikt hebben voor de film. Wie weet wordt mijn saaie naam nog eens cool, haha!

Wat is jouw eerste indruk? Denk je dat het een leuke film is, of lijkt ie je helemaal niets? 

♥ – Tini